Outlet núvia

A La Nuvia Pim Pam sabém perfectament que els temps estàn cambiant, que les futures núvies continuen volent sentir-se guapes i especials, dur un magnífic vestit pero que no totes estàn disposades  a pagar grans xifres. Es per aixó que hem creat el nostre departament d’outlet, composat per vestits nous, que venen directament del magatzem de la nostra seu central. Repetím,… nous, no tením res de segona ma i no comprem vestits a les núvies. Si et decideixes per un d’aquets vestits, tu seràs la primera a lluir-lo.

Podràs explicar-nos que es el que busques, quina es la idea que tens, i nosaltres seleccionarem els models que tením disponibles i que s’escaiguin als teus gustos. No ens agrada dir preus… Però podem avançar-te que pots trobar un vestit per un import d’entre 550 i 900 euros.

Les fotografies dels vestits de l’outlet no estàn publicades en aquesta web,… perque avui hi son, i demà potser ja no. Així que, per a evitar disgustos, preferím no posar-los. Demana’ns cita i vine a veure’ls en “persona”.