La Núvia Pim Pam

Col·leccions

A La Núvia Pim Pam tenim en exclusiva a Barcelona les col·leccions de Marylise i Rembo Styling i …. però també tenim vestits d’altres dissenyadors, pero no ho diem tot perque si no,… on es la sorpresa?

Els vestits que podràs trobar aquí són, com ja t’hem dit, «diferents». Vestits lleugers, sense decoracions excessives, sense massa volum, que no pesen, còmodes en resum. Però,… amb un toc especial, amb aquella gràcia, amb aquell «no se sap ben bé que» però que els fan molt especials. Perquè, a veure,… Sincerament, la núvia, el dia del casament ha de sentir-se guapa, còmoda i sobretot, s’ha de sentir que és ella mateixa. Les disfresses estan molt bé,… per carnestoltes. Si has arribat a llegir fins aquí vol dir que hem captat la teva atenció. FANTÀSTIC. Continua perquè ara que ja hem despertat la teva curiositat, val més una imatge que mil paraules!

Per exemple,…. Parlem de Marylise i Rembo Styling. Són dues línies que cada vegada son més conegudes aquí, i que són originaries de Bèlgica. Sí, els belgues fan disseny a part de xocolata, i un disseny molt bo per cert (i la xocolata també). I tenim altres coses, i tant! I sempre cercant allò que no té ningú més! Aquí som «exploradors de la moda», així que agafem la moto, l’avió, el barret de l’Indiana Jones si cal i ens en anem a trobar línies desconegudes!

No trobaràs massa fotos a la nostra web,… justetes 12 per a que et facis una idea del nostre estil. I es que dins de les meves rareses, no soporto les webs que semblen un catàleg! A mi, personalment, m’avorreixen de mala manera, ves que hi vols fer. Així que no et quedarà més remei que venir a veure els vestits a la botiga

No tenim vestits de segona mà