La Núvia Pim Pam

Curvy núvia

Mireu,… jo no sóc precisament una talla petita, sóc un tros de dona.

Vaig passar una època a la meva vida en què no trobava talla per a mi a les botigues a on anaven totes les meves amigues,.. Tot el que passés d’una talla 42 es considerava com a “talla gran”.

Sóc alta, he fet esport sempre, tinc pit, tinc un cos sa (si no parlem del meu genoll operat) i, vaig passar anys sense trobar roba que s’adaptés al meu físic i a la meva personalitat. I és una cosa que no he oblidat.

Sovint rebo missatges de núvies que em diuen que tenen una talla gran i que estan preocupades perquè no estan segures de poder trobar vestits de la seva talla.

Tot i sempre he intentat tenir un ventall ampli de talles de mostra, he ampliat el meu rànquing, de tal manera que intentaré que tota núvia que vingui a veure’m pugui veure’s posat i cordat, un vestit boho, relaxat, juvenil, 100% moda i tendència d’una talla, que si no és la seva, sigui el més aproximada possible.

Per tant, us definiu com us vulgueu definir, que si curvy, talla gran, núvia amb corbes o com us vingui de gust, espero poder fer que sortiu de La Núvia Pim Pam amb un somriure.

No tenim vestits de segona mà.