La Núvia Pim Pam

Outlet núvia

A La Núvia Pim Pam sabem perfectament que els temps estan canviant, que les futures núvies continuen volent sentir-se guapes i especials, dur un magnífic vestit però que no totes estan disposades a pagar grans xifres. És per això que hem creat el nostre departament d’outlet, composat per vestits nous, que vénen directament del magatzem de la nostra seu central i pel mostrari de temporades anteriors.

Repetim,… nous, no tenim res de segona mà i no comprem vestits a les núvies. Si et decideixes per un d’aquests vestits, tu seràs la primera a lluir-lo.

Podràs explicar-nos que és el que busques, quina és la idea que tens, i nosaltres seleccionarem els models que tenim disponibles i que s’escaiguin als teus gustos.

No ens agrada dir preus… Però podem avançar-te que pots trobar un vestit per un import d’entre 950 i 1200 euros.

És fàcil trobar un vestit dins de l’outlet? Depèn,… del que estàs cercant, de la talla que tinguis, del moment,… no et podem assegurar que el trobis però…. per provar no es perd res, oi? Les fotografies dels vestits de l’outlet no les publiquem,… perquè avui hi són, i demà potser ja no. Així que, per a evitar disgustos, preferim no posar-los. Imagina’t que veus una foto d’un vestit que t’agrada moltíssim, vens amb tota la il·lusió de trobar-lo i resulta que ja no hi és,… tu tindries un disgust, i disgustos aquí no en volem donar.

 

Demana’ns cita i vine a veure’ls en “persona”.