La Núvia Pim Pam

ARQUEOLOGIA DE CALAIXOS, REMBO STYLING 2012

ARQUEOLOGIA DE CALAIXOS

 

Segons paraules textuals del meu marit, nosaltres tenim un síndrome de Diógenes endreçat, e que vol dir, que tenim una tendència natural (i possiblement insana) a acumular coses per totes bandes i entaforar-les. Les entaforem a caixes, altells, calaixos, caixes i caixetes. Ho reconec,… te’n faries creus dels teixits, teixidets, retalls i retallets que emmagatzemo a la botiga. Perquè mai se sap i una petita franja de teixit ens pot salvar la vida en un moment determinat.

Doncs be, parlant de coses enterrades, acumulades i emmagatzemades, el dia 1 de Maig, que era festa, aprofitant el temps, vaig decidir, reveure el que tinc als calaixos de la taula de despatx que em va restaurar el meu pare.

Entre altres coses (moltes, i d’aquelles que et fan somriure i al mateix temps treure la llagrimeta) he trobat un catàleg de Marylise i un de Rembo Styling de a temporada 2012.

Com redimoni tinc aquest material de fa tants anys? Fàcil. He estat la representant per a Italià i Espanya per, al començament Marylise, i després també Rembo Styling des-de l’any 2004. Com pots suposar, mes enllà de la meva part mes coneguda a peu de carrer, tinc una història llargueta dins del mon de la núvia. Un altre dia t’explicaré com va començar tot. Avui em centraré en aquets dos catàlegs.

Tots som conscients de que les modes evolucionen, oi? També us he de dir que el mon de la núvia te una evolució molt mes lenta i suau que la moda de carrer. Però tot i amb això, al llarg dels anys els canvis son evidents.

I ara t’explico el que més gràcia m’ha fet del catàleg de Rembo Styling del 2012. Aquest catàleg recull el moment exacte en el que Rembo va fer el salt al tipus de línia que, amb els anys posteriors ha evolucionat fins a ser el que es ara: una línia de vestits lleugers, amb faldilles de chiffon, crepes i petits detalls.

Però,… el mes divertit es que en aquest catàleg conviuen l’antiga Rembo amb la nova Rembo. Aquesta col·lecció 2012 va obrir-se tímidament, amb només 7 vestits (ho recordo perfectament) d’una dissenyadora de París, la Géraldine Simonnet, a l’estil que ha fet de Rembo, a hores d’ara, una marca coneguda entre les núvies que volen ser núvia però no princeses Disney (Ep! amb tot el carinyo cap a Disney, que en soc una fan).

Observa a les fotos i veuràs que hi ha vestits fets de tafetà, de setí, de colors,…. i fins i tot amb teixit estampat. Les faldilles son mes rígides, amb mes volum,….. aquets serien els vestits de l’antiga Rembo.

Ep, aquest amb can-can inclós!! I si et fixes en la model, te n’adonaràs de que et sona a poc que hagis vist les fotos de Rembo d’anys anteriors,… aquest es el primer catàleg que la Emma Ahlund va fer amb Rembo Styling, i en van seguir uns quants mes!! Va, t’explico un cotilleo: Sabies que la Emma es va casar amb un vestit de Rembo?

La fotografia no es massa bona,… pero aquest vestit anys 20, tenía rotllo,… i a mi em porta bons records perque va ser el primer vestit que vaig vendre a La Núvia Pim Pam! a una noia holandesa,… que portava unes Jimmy Choo de color nude,…i es que jo amb les sabates tinc memoria d’elefant!

Negre i curt,…. era molt pero que molt Dolce & Gabanna aquest model! Potser fins i tot massa avançat per a una col.lecció de núvia del 2012.

La foto es d’una tendresa impresionant, oi que si? doncs va ser una cosa completament improvisada! El shooting es feia a un camp, i de cop i volta va arribar un ramat de bens, van demanar permís al pastor per a poder agafar un be petit i sincerament, aquesta es una de les fotografies mes boniques que Rembo ha tingut mai, oi que si?

 

Aqui si que ja comença a veure’s la tendéncia que aniría agafant la col.lecció, oi que si? aixó ja es mes el Rembo que coneixém.

Juro que es el mateix catàleg i la mateixa temporada de Rembo,… aquest si que no te res a veure amb el que coneixém, oi? estampat, amb volúm, de tafetà,… i la model no es la Emma i fa una mica de cara d’enfadada (crec jo, vaja)

 

La mateixa model enfadada, i un altre cop un descoloque important pel que fa al vestit! rigidesa, escot cor, flors a la cintura,…. en serio que es Rembo Styling i del mateix catàleg!

I podría seguir posant fotografies,… pero potser aquesta entrada seria eterna i tampoc es el cas.

Pero va,… poso la portada y la contraportada.

Per a mi, ara, vist en perspectiva la portada era el que Rembo Styling sería a partir d’aquell moment

Mentre que la contraportada era el Rembo Styling que quedava enrera

 

Quins records i quins canvis, oi? Segur que t’ha sorprès veure com aquesta línia que ara coneixes te un origen ben diferent, oi que si? Doncs es mes,… ja faré mes recerca, a veure si per alguna banda trobo alguna fotografia de com eren els vestits de temporades mes antigues, de quan Rembo Styling no anava de la ma de Marylise i era encara mes diferent. Puc assegurar-te de que tinc capacitat per a sorprendre’t encara!!!